SUPERENKELT LUNSJSYSTEM
Oslo lunsj opererer ikke med skulte kostnader eller "kantinebidrag". Hos oss betaler du kun for det du bestiller. Vi har derfor utviklet en supereffektiv løsning hvor de ansatte styrer sin egen lunsj i en felles lunsjlevering, - slik sparer bedriften din tid, penger og mye mas. I tillegg så blir det mindre matsvinn - bra for miljøet, bra for deg og bra for oss.
Hvordan fungerer det?​

Systemet virker slik at en firmaansvarlig setter opp en «grunnbestilling». Hver enkelt ansatt kan så legge til sin egen lunsj fra en liste av alternativer. Alles lunsj blir levert samtidig.

Veiledningen under er for den enkelte ansatte. Dersom du er administrator / lunsjansvarlig i bedriften må du bruke følgende veiledning:

Slik virker det

Det nye systemet er basert på at din arbeidsgiver seAer opp en leveringsplan, og så inviterer alle de ansatte til å velge sin varelinje i denne fellesbestillingen. Du kan legge inn din bestilling som en fast bestilling, du kan bestille det du har mest lyst på fra dag til dag ut fra menyen eller en kombinasjon av disse. Hvis du legger inn et fast oppdrag, kan du selvfølgelig endre dette hvis vi serverer noe du ikke har lyst på en dag.

1. Last ned appen
For å komme i gang, laster du ned appen vår fra din app store. Appen er tlgjengelig for iPhone og Android. Trykk på ønsket app ved knappene på høyre side. Hvis du har iPhone og ikke bruker norsk app store, må du kontakte oss så vi kan gi deg en alternativ måte å bestille på.
2. Førstegangs bruk av appen

Første gang du bruker appen, trykker du på «Ny bruker/jeg har glemt passordet» (bilde 1). På påfølgende side oppgir du ditt telefonnummer (uten mellomrom og landskode) og trykker «Hent registreringskode». På siste registreringsside, blir du du bedt om å oppgi registreringskoden (som du har fått på SMS) og velger et passord.

Når du har logget inn, vil de fleste ha tre knapper nederst på skjermen; «Tilkjørt», «Konto» og «Meny».

Catering - Oslolunsj
3. Tilkjørt

Her har du en liste over dine bestillinger fremover (bilde2). Under hver dag listes det du har bestillt. Listen viser bare dine bestillinger, ikke alt dit firma har bestillt. Dager det er mulig å endre har også teksten [endre] nederst. Trykker du på denne får du opp valg du kan gjøre denne dagen. Hvis teksten [endre] ikke vises på en dato, betyr det at det ikke er noen levering denne dagen, at OsloLunsj eller dere er feriestengt eller at det er for sent å endre noe. Alle bestillinger og endringer må gjøres før klokken 23.30 dagen før.

Hvis du bestiller noe på en dag, vil vi vise deg den planlagt menyen denne dagen under hvert produkt (bilde 5). Teksten begynner da med «denne dagen …». Hvis du bestiller for lang tid i forveien, kan det hende vi ikke har planlagt menyen ennå. Du vil da se en standardtekst under hvert produkt.

4. Konto
(Bilde 3 og 4). Under denne fanen samler vi informasjon som har med deg å gjøre. Har du allergier, kan du oppgi deAe her. Informasjon om dine allergier vil følge din bestilling gjennom produksjonen.Under Konto vil det også være mulig å be appen om å minne deg på å bestille lunsj til neste dag hvis du ikke ha gjort det, samt å bli påminnet om hva som er din bestilling neste dag. «Kantine» er ikke aktuell for dere som får tilkjørt lunsj.
5. Meny

Vi gjør menyen klar under denne fanen, så snart den er planlagt. Noen ganger har vi planlagt lang tid i forveien og noen ganger bare noen dager. Noen ganger kan det bli små avvik i menyen.

Problemer?
Hvis du støter på problemer med appen eller andre spørsmål, så kan du kontakte Mathias Moe (411 222 07 / mathias@jpg.no).

Fersk lunsj hver dag

Catering - Oslolunsj

FERSKLUNSJ HVER DAG

Vi kan tilby ulike lunsjordninger for din virksomhet, Vi kan levere porsjonspakket lunsj, lunsjbuffet med tre varmretter, tre kaldretter og salater eller en egen kantineløsning. Det er ingen bindingstid og du kan variere antall og mengde fra dag til dag. Vi er meget fleksible og tilpasser oss deres behov. Se de mulige lunsjløsninger under: 

Tradisjon

DEN KJENTE OSLOFROKOSTEN SIKRET NORSKE SKOLEBARN EN NÆRINGSRIK START PÅ DAGEN HELT TILBAKE FRA 1929.

Oslo Lunsj bringer denne tradisjonen videre og sørger for å sikre deg og dine medarbeidere en næringsrik, velsmakende og variert lunsj gjennom hele uken. Alle retter blir tilberedt samme dag av ferske råvarer, helt fritt for halvfabrikata. Våre kokker har erfaring fra noen av Skandinavias fremste restaurantkjøkken, og vi tar lunsjen din på alvor. 

Catering - Oslolunsj
Foto: Bespisning Tøyen Ukjent/Oslo Byarkiv

Sjekk ut lunsjvariantene her:

Oslolunsj buffet

Lunsjbuffet består av 3 varmretter (kjøtt, fisk eller vegetar, tilbehør som potet, pasta o.l,) 2 komponerte salater, 1 grønn salat med tomat og agurk, Øko brød fra Kolonihageni, aioli og humus. Se dagens meny
Kr 96,- 

Porsjonspakket lunsj:

Dagens Varmlunsj
Sammensatt kost av sunne råvarer tilberedt fra bunnen av. Serveres med brød og smør. Se dagens meny
Kr 89,- 

Dagens Varmlunsj vegetar
Sammensatt kost av sunne råvarer tilberedt fra bunnen av. serveres med øko brød fra kolonihagen og smør. Se dagens meny
Kr 89,- 

Dagens påsmurt
Våre sandwicher/wraps er laget med økologisk brød fra Kolonihagen bakeri. Se dagens meny
Kr 89,- 

Dagens påsmurt vegetar
Våre sandwicher/wraps er laget med økologisk brød fra Kolonihagen bakeri. Se dagens meny
Kr 89,- 

Dagens Salat
Vi bruker de ferskeste salatene og grønnsakene, toppet med deilig tilbehør og serveres sammen med en dressing som komplimenterer alt. serveres med øko brød fra kolonihagen og smør. Se dagens meny 
Kr 89,-

Dagens Salat vegetar
Vi bruker de ferskeste salatene og grønnsakene, toppet med deilig tilbehør og serveres sammen med en dressing som komplimenterer alt. serveres med øko brød fra kolonihagen og smør. Se dagens meny 
Kr 89,-

Tallene snakker for seg selv!

Produkter
100 +
Kunder
50 +
Medarbeidere
1 +

REFERANSER - kantinedrift​

 • Remarkable
 • Netcompaniet
 • Pilestredet Park
 • Spoon
 • Hille Melby Arkitekter
 • Arkitekthøyskolen
 • Industrifinans
 • Storm Kantine
 • Westerdals
 • EXP Group
 • Rubicon TV
 • USA Ambassade
 • Aleris
 • Unfold
 • Akademiet
 • CBRE
 • Pilestredet Park
 • Storm property
Skroll til toppen