MAT FRA GRUNNEN AV

EN AV GRUNNTANKENE BAK OSLO LUNSJ er at alle retter skal lages fra grunnen av. Poenget er at vi vil ha full kontroll på alle ingredienser, og så tror vi at et kjærlig håndlag fra kokken gir bedre smak. Råvarene er nærreiste og av svært høy kvalitet.

Vi har et nært samarbeid med alle våre produsenter. Med 700kvm produksjonskjøkken sentralt i Oslo har vi kort vei til alle våre kunder, og holder transportstrekningen på et minimum.

Catering - Oslolunsj

MAT FOR TANKENE

aperitif, tapas, beer-4196169.jpg
VI TROR IKKE PÅ KJAPPE LØSNINGER som kan være typisk for kantinemat. Enkel mat som gir metthetsfølelse uten å tilføre kroppen det den behøver er hensiktsløst. Vi vil servere retter som gir både kroppen og hodet energi som varer. Derfor er våre daglige menyer satt sammen på en ernæringsmessig god måte. Du skal få alt kroppen behøver uansett om du er vegetarianer, har laktoseintoleranse eller andre kostholdsutfordringer. Vi har en høy andel av fiber og grønnsaksproteiner for å gi en sunn og varig kostholdsbase for en hektisk hverdag. Dette innebærer at vi bruker rug, bygg, bønner og linser og mye grønnsaker. Menyene våre blir utviklet og endret kontinuerlig for å sikre variasjon på retter og smak. Vi vil aldri bli en leverandør av kjedelig mat. Vi tror sterkt på at nøkkelen ligger i kontinuerlig utvikling av oss selv. Vi ønsker å gjøre dette ved å følge med i tiden på alle våre fagområder. Dette gjelder både miljørelaterte nyheter og selvsagt mattrender. Resultatet er at våre menyer utvikler seg hele tiden, med et stort og variert tilbud. I denne prosessen står også tilbakemelding fra de som spiser hos oss hver dag. Med kontinuerlig oppfølging av ønsker og korrigeringer kan vi gjøre de små justeringene som gir det lille ekstra.
Skroll til toppen