KVALITET I ALLE LEDD

VI ØNSKER Å LEVERE BEST MULIG MAT, men også til en konkurransedyktig pris. God mat laget fra grunnen krever selvfølgelig gode råvarer, og vi er veldig bevisste på hva vi bruker. Vi har langvarige tillitsforhold til våre leverandører, og vi vet at vi har tilgang til de beste råvarene til enhver tid. Det betyr at kokkene våre kan bruke sin arbeidsdag på å produsere velsmakende retter av høyeste kvalitet hver eneste dag. Med tid til bedre håndverk blir også smaken og kvaliteten på maten bedre.

Catering - Oslolunsj

LEVERANDØRENE BETYR ALT

Catering - Oslolunsj

Over tid har vi funnet veldig GODE SAMARBEIDSPARTNERE i noen av distriktets fineste og beste leverandører. Vi bruker for eksempel lokal slakter og pølsemaker, Strøm Larsen, som har vært en av våre lojale partnere siden oppstarten av Oslo Lunsj. I tillegg samarbeider vi med BAMA om lokale frukt og grønnsakssorter.

Vi tror sterkt på at nøkkelen ligger i kontinuerlig utvikling av oss selv. Vi ønsker å gjøre dette ved å følge med i tiden på alle våre fagområder. Dette gjelder både miljørelaterte nyheter og selvsagt mattrender. Resultatet er at våre menyer utvikler seg hele tiden, med et stort og variert tilbud. I denne prosessen står også tilbakemelding fra de som spiser hos oss hver dag. Med kontinuerlig oppfølging av ønsker og korrigeringer kan vi gjøre de små justeringene som gir det lille ekstra.

Skroll til toppen