Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj​

Gresk inspirert sitronmarinerte kyllinglår, serveres med ovnsbakte potetbåter, tzatziki og gresk salat.

Allergener: melk

Dagens varmlunsj vegetar
Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt​

Fyldig sandwich på saftig langpannebrød med røkt skinke, vellagret ost, frisk salat, agurk, paprika og kremet aioli.

Allergener: gluten, melk, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Sandwich på saftig långpannebrød med fransk Comté-ost, sprø salat, agurk, paprika og aioli.

Allergener: gluten, melk, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens salat​

Fattoush med kjøttboller– libanesisk salat, Frisk salat med hjertesalat, tomat, agurk, reddik og rødløk, toppet med mynte, persille og sprø, krydret pitabrød. Vendt i en syrlig sumac- og sitrondressing med granateplesirup.

Allergener: hvete (gluten), soya

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Denne autentiske libanesiske Fattoush-salaten lages med godt krydret, fritert pitabrød, sesongens grønnsaker og vendes i en syrlig sumac-middelhavsdressing.

Allergener: hvete, soya

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Fish & Chips, fritert torsk med ovnstekte potetbåter, råkostsalat, grov ertepurre med mynte, remulade og sitronbåter

Allergener: fisk, sulfitt, egg, sennep, hvete

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Gulrot & Chips, Saltbakte rotgrønnsaker, med ovnstekte potetbåter, råkost salat, grov ertepurre med mynte, remulade og sitronbåter

Allergener: sulfitt, egg, sennep, hvete

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Wrap med kyllingfilet og sriracha coleslaw, saftig grillet kyllingfilet, sprø sriracha-coleslaw, grillet paprika og kremet dressing med litt sting.

Allergener: hvete (gluten), egg, sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Wrap med kyllingfilet og sriracha coleslaw, saftig grillet kyllingfilet, sprø sriracha-coleslaw, grillet paprika og kremet dressing med litt sting.

Allergener: hvete (gluten), egg, sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Kremet potetsalat. Kokte poteter i kremet dressing med sennep, kokt egg i skiver, sprøstekt bacon og purre. Grønne linser gir fylde, mens ristede solsikkefrø og persille setter en frisk og nøtteaktig finish.

Allergener: egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Mørt svinekjøtt gratinert med en aromatisk sennepsglasur, servert med en frisk og mettende salat av bønner, tomater og urter, samt bulgur. En sommerlig og proteinrik rett med tydelig middelhavspreg

Allergener: sennep

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Vegetar grønnsakasboller servert med en frisk og mettende salat av bønner, tomater og urter, samt bulgur. En sommerlig og proteinrik rett med tydelig middelhavspreg

Allergener: sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

BLT – Bacon, salat og tomat. En klassiker, Sprøstekt bacon med frisk salat, guacomole, saftige tomater og aioli på nystekt brød.

Allergener: gluten, egg, sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Sandwich med koktegg, avocado, semidryed tomat, agurk, salat og aioli.

Allergener: gluten, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Blomkålsalat med kylling og granateple. Ovnsbakt blomkål blandet med grillet kylling, tomat, rødløk og vårløk. Friske granateplekjerner tilfører sødme og syrlighet, avrundet med en lett yoghurtdressing.

Allergener: melk, egg

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Blomkålsalat med bakte kikerter. Ovnsbakt blomkål kombinert med krydrede, sprø kikerter, rødløk, tomat og vårløk. Granateple og en lett yoghurtdressing gir frisk balanse.

Allergener: melk, egg

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Pasta al Limone med sitron kylling, parmesan og spinat. Serveres med sautert spinat, squash og et dryss sort pepper. En enkel, men luksuriøs rett inspirert av det sørlige Italia – perfekt for en lett og smakfull lunsj.

Allergener: gluten, melk

Dagens varmlunsj vegetar
Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Grov focaccia med roastbiff, aromatisk curryremulade, rødløk, sylteagurk, frisk salat og et hint av pepperrot.

Allergener: gluten, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Saftig focaccia fylt med ovnsbakt søtpotet, curryremulade, rødløk, sylteagurk, frisk salat og et snev av pepperrot.

Allergener: gluten, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Klassisk Cæsarsalat. Sprø romanosalat vendt i klassisk Cæsardressing, toppes med grillet kyllingfilet, sprøstekt bacon, cherrytomater, grønne linser, syltet rødløk og hjemmelagde krutonger.

Allergener: melk, hvete (gluten), egg, fisk (ansjos), sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Klassisk vegetar Cæsarsalat med halloumi. Sprø romanosalat vendt i klassisk Cæsardressing, toppes med grillet halluomi cherrytomater, syltet rødløkgrønne linser, og hjemmelagde krutonger.

Allergener: melk, hvete (gluten), egg, fisk (ansjos), sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Tacos de carnitas med salsa verde, Mørt og saftig svinekjøtt, sakte kokt til perfeksjon og sprøstekt for en herlig tekstur. Serveres med salsaverde, blackbean&maissalat, poblanoris og tortilla

Allergener: Ingen

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Vegetar carnitas med salsa verde, pulledveg, sprøstekt for en herlig tekstur. Serveres med salsaverde, blackbean&maissalat, poblanoris og tortilla

Allergener: ingen

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Surdeigsbaguett med skagenrøre, tradisjonell surdeigsbaguett fylt med klassisk skagenrøre, salat og agurk.

Allergener: skalldyr, gluten, melk, egg

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Sprø surdeigsbaguett med kremet chèvre, salat, agurk, honning og ristede valnøtter. Perfekt balanse mellom sødme og syrlighet.

Allergener: nøtter (valnøtt), melk, gluten

Allergener: gluten, sesam

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Vietnamesisk nudelsalat med scampi. Risnudler med marinerte scampi, gulrot, agurk, rødkål, bønnespirer og friske urter. Lime–chili–fiskesausdressing gir en frisk, syrlig og lett krydret smak.

Allergener: skalldyr, fisk, soya

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Vietnamesisk nudelsalat med tofu. Risnudler med marinert tofu, gulrot, agurk, rødkål, bønnespirer og urter. Lett lime–chili-dressing med hint av fiskesaus gir friskhet og balanse.

Allergener: soya, fisk

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj​

Kylling Bali med ris. Mørt kyllingkjøtt servert i en kremet kokosbasert saus med paprika, ananas og krydder som gir en perfekt balanse av sødme og varme. Serveres med ris.

Allergener: ingen

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Bali vegetar med ris. Proteinrik vegetarvariant med kidneybønner i en kremet kokosbasert saus med paprika, ananas og aromatiske krydder. Serveres med ris.

Allergener: ingen

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt​

Langpannebrød med kyllingcurry sandwich med chrispysalat, tomat og rødløk.

Allergier: gluten, egg, sennep, selleri

 

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Sandwich med bakte grønnsaker med currymajo, chrispysalat, tomat og rødløk.

Allergier: gluten, sennep, egg, selleri

Catering - Oslolunsj
Dagens salat​

Cobb salad. Klassisk amerikansk salat med saftig kyllingfilet, sprøstekt bacon, avokado, smørbønner, cherrytomater, rødløk, egg og revet parmesan. Serveres på frisk hjertesalat med vinaigrette.

Allergener: egg, melk (parmesan), sulfitt (vinaigrette)

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Cobb salad vegetar
En frisk og mettende salat med avokado, cherrytomater, rødløk, smørbønner, egg og revet parmesan. Serveres på en seng av hjertesalat med vinaigrette.

Allergener: egg, melk (parmesan), sulfitt (vinaigrette)

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Delikat stekt kveitefilet servert med grovknuste poteter med urter, silkemyk persillerotpuré og en klassisk persillesaus laget på smør og sjalottløk. En elegant og smakfull rett som kombinerer havets friskhet med norske grønnsaker.

Allergener: fisk, melk, sulfitt

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Saftig blomkålbiff ovnsbakt til den får en gyllen og nøtteaktig smak, servert med grovknuste poteter med urter, kremet persillerotpuré, råkostsalat og klassisk persillesaus.

Allergener: melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Baguett med karbonade, karamellisert løk, sylteagurk, sennepsmajones og salat

Allergener: gluten, egg, sennep, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Baguett med grønnsaksburger, karamellisert løk, sylteagurk, sennepsmajones og salat

Allergener: gluten, egg, sennep, melk

Catering - Oslolunsj
Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Pastasalat med ovnsbakt søtpotet, cherrytomater, rødløk, agurk og feldsalat. Serveres med frisk yoghurtdressing med feta, sitron, dill og hvitløk.

Allergener: melk (yoghurt, feta), gluten (pasta)

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Kyllingfajitas med grønnsaker og guacamole, Marinerte kyllingstrimler stekt med paprika og rødløk. Serveres med hvetetortilla med guacamole, lime og koriander.

Allergener: Gluten

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Søtpotetfajitas med grønnsaker og guacamole, Marinerte søtpotet stekt med paprika og rødløk. Serveres med hvetetortilla med guacamole, lime og koriander.

Allergener: Gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Brie & salami. Italiensk salami kombinert med kremet brie, syltet rødløk, frisk salatmix og en aromatisk urtedressing, servert i ferskt økologisk brød. En smakfull kombinasjon av fylde, friskhet og krydder.

Allergener: gluten, melk, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Brie & grønnsaker. Kremet brie med syltet rødløk, salatmix, agurk og paprika, toppet med en aromatisk urtedressing, servert i ferskt økologisk brød. Et mildt, friskt og balansert vegetaralternativ.

Allergener: gluten, melk, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Asiatisk biffsalat med nudler. Mørt marinert biffkjøtt vendt med friske nudler, sprø grønnsaker i julienne, sødmefulle tomater og granateplekjerner.Toppet med aromatisk mynte og koriander for en perfekt balanse av smaker.

Allergener: gluten, sulfitt, soya

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Asiatisk vegetarsalat med nudler. Saftige veganboller servert med nudler og en fargerik miks av grønnsaker i julienne, søte tomater og granateplekjerner. Frisk mynte og koriander gir salaten en herlig asiatisk aroma, helt uten kjøtt.

Allergener: gluten, sulfitt, soya

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Moussaka en klassisk gresk ovnsrett med lag av saftig lammekjøttdeig krydret med urter og tomat, grillet aubergine og potet. Toppet med en kremet béchamelsaus og gratinert til gyllen perfeksjon. En varm, mettende og smakfull rett med ekte middelhavspreg.

Allergener: melk, gluten

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Vegetarisk moussaka, kjøttfritt alternativ med lag av aubergine, potet og en fyldig linsestuing krydret med tomat og urter. Toppet med kremet béchamelsaus og gratinert i ovn til den er gyllen og fristende. En rik og balansert vegetarrett som metter godt.

Allergener: melk, gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Taco wraps. En ekte klassiker! Saftig oksekjøttdeig krydret med vår egen tacoblanding, fylt i en myk tortillalefse sammen med frisk salat, tomater, sprø mais, ost og rømme.

Allergener: Gluten, melk.

 

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Taco wraps fylt med krydrede sorte bønner, mais, avokado, crunchy salat og en frisk salsa med hint av lime og koriander. Toppet med ost og rømme.

Allergener: Gluten, melk

 

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Salat med chevre og prosciutto cotto. Kremet chevre og delikat prosciutto cotto kombinert med ovnsbakt aubergine, sprø reddik, rødløk, hagebønner og solmodne tomater. Avrundet med en sødmefull honningdressing som binder smakene sammen.

Allergener: melk (chevre), sulfitt, sennep

 

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Salat med chevre og bakt aubergine. En smakfull vegetarvariant med kremet chevre, ovnsbakt aubergine, sprø reddik, rødløk, hagebønner og tomat. Toppes med en honningdressing som gir en perfekt balanse mellom sødme og friskhet.

Allergener: melk (chevre), sulfitt, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Grillet burger med potetbåter. Saftig grillet burger servert i luftig burgerbrød med bakt paprika, syltet rødløk og en kremet BBQ-coleslaw. Kommer med sprø, ovnsstekte potetbåter. En klassiker med smakfull vri.

Allergener: egg, sennep, gluten

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Grillet veg’burger med potetbåter. Saftig plantebasert burger grillet til perfekt stekeskorpe, servert i luftig burgerbrød med bakt paprika, syltet rødløk og kremet BBQ-coleslaw. Kommer med sprø, ovnsstekte potetbåter et smakfullt og mettende grønt alternativ.

Allergener: egg, sennep, gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Rustikk sandwich fylt med spekeskinke, soltørket tomat, frisk salat og mozzarella. Smakene bindes sammen med en kremet basilikumaioli som gir et aromatisk løft. Perfekt balansert mellom salt, sødme og friskhet.

Allergener: gluten, melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Vegetarisk sandwich med grillet aubergine, frisk tomatsalat, mozzarella og sprø salat. En fyldig basilikumaioli tilfører friskhet og dybde i smaken, et grønt, og mettende alternativ.

Allergener: gluten, melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Grillet chimichurri-kylling. Saftig kyllingfilet marinert i frisk chimichurri, servert med ovnsbakte grønnsaker, guacamole, rødløk, hjertesalat, tomat og en proteinrik bønnemiks. En fargerik og mettende salat med kraftfulle smaker.

Allergener: ingen

 

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Grillet chimichurri-søtpotet. Ovnsbakt søtpotet med frisk chimichurri, servert med bakte grønnsaker, guacamole, rødløk, hjertesalat, tomat og bønnemiks. En mettende og balansert vegetarrett full av farger og smak.

Allergener: ingen

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj​

Kylling Karahi. Opplev en smak av autentisitet med vår Kylling Karahi, tilberedt med marineret kylling kokt i en krydret tomatsaus, fylt med friske tomater, ingefær, hvitløk, og et hint av varme krydder. Serveres med dampet basmatiris og nystekt naanbrød

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Paner Karahi
Opplev en smak av autentisitet med vår paner Karahi, tilberedt med paner kokt i en krydret tomatsaus, fylt med friske tomater, ingefær, hvitløk, og et hint av varme krydder. Serveres med dampet basmatiris og nystekt naanbrød.

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt​

Økologisk langpanne, med serrano, syltarødløk, brie og aioli.

Allergier: hvete, egg, sennep, sulfitt, hvitløk, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Økologisk langpanne, med soltrøkede tomater, syltarødløk, brie, salat og aioli.

Allergener: hvete, egg, sennep, sulfitt, hvitløk, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens salat​

Marinert bulgur vendt med ovnsbakte grønnsaker, urter og syltet rødløk. Toppes med saftig, grillet svinenakke og et hint av sitron for balanse. En mettende og smakfull rett med kontraster mellom sødme, syre og røstet dybde.

Allergener: hvete, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

En varm og smakfull salat med marinert bulgur, ovnsbakte grønnsaker og syltet rødløk, toppet med kremet fetaost og salte oliven. En fyldig vegetarrett med inspirasjon fra Middelhavet.

Allergener: hvete, melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Panert sei med smakfullt mexicansk krydder, servert med ris, frisk pico de gallo, guacamole og salsa. En fargerik og smaksrik rett inspirert av det meksikanske kjøkken.

Allergener: fisk, gluten.

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Sprø falafelboller servert med ris, frisk pico de gallo, guacamole og salsa. En plantebasert rett med spennende smaker og rikelig med tekstur.

Allergener: gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Wrap med eggerøre, røktskinke, srirachamajones, syrlig kål

Allergener: hvete, sulfitt, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Wrap med eggerøre, marinerte bønner, srirachamajones, syrlig kål.

Allergener: hvete, sulfitt, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Oksefiletsalat med balsamicobakte tomater og parmesan. Møre tynne skiver av grillet oksefilet, servert på salatmix med balsamicobakte cherrytomater, rødløk, ruccola og ovnsbakte potetbåter. Toppes med høvlet parmesan og en dijonvinaigrette.

Allergener: melk, sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Salat med ovnsbakt søtpotet, parmesan og balsamicobakte tomater. Ovnsbakte skiver av søtpotet servert på salatmix med balsamicobakte cherrytomater, rødløk, ruccola og småpoteter. Toppes med høvlet parmesan og en dijonvinaigrette.

Allergener: melk, sennep, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Bakt potet med fyll, nattmatklassikeren fra 80- og 90-tallet er tilbake! Denne varianten er fylt med stekt kjøttdeig med fløte og tomat, frisk purre og søt mais, før den gratineres med smeltet ost og toppes med en kremet rømmedressing.

Allergener: melk

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Bakt potet med vegetar fyll – nattmatklassikeren fra 80- og 90-tallet er tilbake! Denne varianten er fylt med feta og semidryed tomat, frisk purre og søt mais, før den gratineres med smeltet ost og toppes med en kremet rømmedressing.

Allergener: melk

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Sandwich med mortadella, italiensk salat og semidryed cherrytomat, salat og tomatdressing

Allergener: hvete,egg, sennep, hvitløk

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Sandwich med stekt aubergin, italiensk salat og semidryed cherrytomat, salat og tomatdressing.

Allergener: hvete,egg, sennep hvitløk

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Kylling pasta salat med urtedressing, selleri, vårløk, semidryed cherrytomat, rødløk, og friske druer, salat og pastaskruer.

Allergener: hvete, selleri

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Feta og pasta salat med urtedressing, selleri, vårløk, semidryed cherrytomat, rødløk, og friske druer, salat og pastaskruer.

Allergener: hvete, selleri, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

One Pot Creamy Tomato & Chorizo pasta vendt i en kremet tomatsaus med et hint av hvitløk og urter, toppet med saftige biter av krydret chorizo. En ekte smaksbombe alt laget i én gryte for maksimal smak og perfekt konsistens.

Allergener: gluten, melk

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Pasta i tomatsaus med kikerter og fetaost en klassiker rundt Middelhavet.

Allergener: gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Baguette med urtekremet kylling, kremost, saltmix, sylta grønnsaker.

Allergener: hvete, egg, melk sulfitt, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Baguette, bakte grønnsaker, kremost, salatmix, sylta rødløk.

Allergener: hvete, sulfit, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Asiatisk laksesalat med nudler og sesam-soyadressing
Ovnsbakt laks med asiatisk marinade, servert på en seng av risnudler, edamamebønner, gulrotstrimler, agurk, vårløk og koriander. Toppes med ristet sesamfrø og en frisk soyadressing med lime og ingefær.

Allergener: fisk, soya, sesam, sulfitt, gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Ovnsbakt tofu marinert i asiatisk krydder, servert med risnudler, edamamebønner, gulrotstrimler, agurk, vårløk og koriander. Toppes med ristede sesamfrø og en frisk soyadressing med lime og ingefær.

Allergener: soya, sesam, sulfitt, gluten (kan tilpasses)

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Dekonstruert kylling shawarma med tahiniyoghurt
Saftig, krydret kyllinglårkjøtt marinert i varme Midtøsten-krydder, servert med friske grønnsaker, smakfull dressing og en kremet tahiniyoghurt. Leveres med mykt pitabrød for å samle smakene.

Allergener: egg, melk, hvete, sennep, hvitløk

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Dekonstruert vegetar shawarma med tahiniyoghurt
Pulled vegansk alternativ marinert i aromatiske krydder, servert med friske grønnsaker, smakfull dressing og en kremet tahiniyoghurt. Serveres med pitabrød og rikelig med smak fra Midtøsten.

Allergener: egg, melk, hvete, sennep, hvitløk

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Surdeigsbaguett med skagenrøre. Klassisk skagenrøre med håndpillede reker og kremet dressing, servert i surdeigsbaguett med crisp salat og agurk. En frisk og smakfull favoritt med nordisk preg.

Allergener: skaldyr, gluten, melk, egg

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Surdeigsbaguett med chevre, honning og valnøtter med sprø salat, agurk, honning og ristede valnøtter. En smakskombinasjon av søtt, salt og kremet, perfekt for ostelskere.

Allergener: nøtter, melk, gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Salat med strimlet svinestek, bakte kikerter og grillet blomkål. Serveres med sprø grønnsaker og karridressing

Allergener: egg, sennep, hvitløk

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Salat med bakte kikerter og grillet blomkål, toppes med sprø grønnsaker, feta og karridressing.

Allergener: egg, sennep, hvitløk, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj​

Boeuf Bourguignon. En klassisk fransk gryte med mørt oksekjøtt som er langsomt kokt i rødvin med urter, perleløk, gulrøtter og sopp. Serveres med en fyldig og kremet potetmos som gjør retten komplett.

Allergener: melk, sulfitt

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Vegetarisk Bourguignon. En smakfull vegetarvariant av den franske klassikeren – med sopp, gulrøtter, perleløk og rotgrønnsaker kokt i rødvin og urter. Serveres med kremet potetmos for en varm og tilfredsstillende opplevelse.

Allergener: melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt​

Baguett med eggerøre og røkt laks. Luftig baguett fylt med kremet eggerøre, røkt laks og en frisk tomadressing. Perfekt balanse mellom mykt, salt og friskt.

Allergener: egg, fisk, gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Vegetarbaguett med eggerøre og grillede grønnsaker og en smakfull tomatdressing. Et mettende og kjøttfritt alternativ med mye smak.

Allergener: egg, gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens salat​

Kyllingsalat med Salsa Verde og kremet avokadodressing. Grillet kylling på en frisk base av quinoa, svarte bønner, rødløk, cherrytomater og koriander. Toppes med salsa verde, limebåter og en kremet dressing av avokado, jalapeño og lime.

Allergener: ingen

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Salsa verde root bowl (vegetar). Ovnsbakte rotgrønnsaker vendt i salsa verde, servert med quinoa, svarte bønner, rødløk, cherrytomater, koriander og limebåter. Kremet avokado- og jalapeñodressing på toppen gir et friskt og fyldig løft.

Allergener: ingen

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Tandoorilaks med kremet agurkdressing og ris Laks marinert i ekte tandoorikrydder, grillet til perfeksjon og servert med basmatiris og en forfriskende agurkdressing med koriander og et hint av chili. En smaksrik og balansert rett med både varme og friskhet.

Allergener: fisk, melk

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Indonesisk rød vegansk curry med røde linser. En fyldig og krydret rød curry basert på røde linser og kokos, inspirert av tradisjonelle indonesiske smaker. Serveres med dampede grønnsaker og ris for et komplett og plantebasert måltid.

Allergener: sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Myk tortilla fylt med saftig, asiatisk marinert kylling, grønnsaksjulienne, ovnsbakt paprika og en fyldig hoisinsaus. En smakfull og balansert wrap med varme krydder og friskhet i hver bit.

Allergener: gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Myk tortilla fylt med saftig BBQ-bakte kikerter, grønnsaksjulienne, ovnsbakt paprika og en røkt BBQ-dressing. Et mettende, proteinrikt og smakfullt alternativ, perfekt for vegetarelskere.

Allergener: gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Chorizo og Hvitebønner Salat: grillet chorizo møter den milde smaken av hvitebønner, friske urter, rødløk, ruccola og saftige tomater, med en søt og krydret honning-sennepsdressing.

Allergener: Sennep, Svinekjøtt.

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Feta og Hvitebønner Salat: Fetaost, hvitebønner, friske urter, rødløk, ruccola og saftige tomater, med en søt og krydret honning-sennepsdressing.

Allergener: Sennep, Svinekjøtt.

 

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Kremet pasta carbonara med bacon og norsk fløte, pasta vendt i en fløyelsmyk saus laget på norsk fløte, eggeplomme og parmesan, toppet med sprøstekt bacon og et dryss sort pepper. En klassiker med ekte, fyldig smak.

Allergener: gluten, melk, egg

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Pasta med langidsbakt Ratatouille: En rik blanding av friske grønnsaker, skåret tynt og ovnsbakt sakte for maksimal smak. Den krydrede tomatpuréen komplementeres av et dryss av urter, mens olivenolje og hvitløk fullfører retten.

Allergener: gluten

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Bøk­røkt skinke med italiensk salat, økologik formbrød med bøkrøkt skinke, klassisk italiensk salat og sprø salatblader. En smakfull og balansert kombinasjon med kremet fylde og friskhet.

Allergener: gluten, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Økologisk formbrød fylt med kremet eggesalat med sennep og urter, klassisk italiensk salat og sprø salatblader. En smakfull og fyldig vegetarvariant med friskhet og balanse i hver bit.

Allergener: gluten, egg, sennep

 

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Spicy Thai Beef Salad. Møre strimler av biff marinert i thailandske krydder, servert med risnudler, søt mango, sprø gulrøtter, rød paprika, rucola og frisk koriander. Toppes med ristede gtreskarkjerner og en spicy lime- og chilidressing.

Allergener: fisk

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Spicy Thai Noodle Salad med grillet marinert tofu, servert med risnudler, mango, gulrøtter, rød paprika, rucola og koriander. Ristede solsikkekjerner og en frisk, spicy dressing med lime, chili gir salaten karakter og fylde.

Allergener: Ingen

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Møre og saftige kyllinglår, grillet til gyllen perfeksjon. Servert med ovnsbakte rotgrønnsaker og kikerter, småpoteter og en kremet grønnpeppersaus med god dybde og varme.

Allergener: melk, hvitløk, sulfitt

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Sprø og smakfulle veganske kaker, servert med ovnsbakte rotgrønnsaker og kikerter, småpoteter og en kremet grønnpeppersaus. En mettende og balansert plantebasert rett.

Allergener: melk, hvitløk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Saftig karbonade servert på brød med karamellisert løk, sylteagurk, frisk tomat, sprø salat og kremet aioli. En klassisk og smakfull kombinasjon med både sødme og syre.

Allergener: gluten, sennep, egg

Allergener: Gluten, melk.

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Ovnsbakt sopp mix, servert på brød med karamellisert løk, sylteagurk, tomat, sprø salat og kremet aioli. Et smakfullt og balansert vegetarsmørbrød med mye fylde og tekstur.

Allergener: gluten, sennep, egg

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Caprese med serrano. En frisk og smakfull variant av den klassiske capresesalaten, med kremet mozzarella, saftige tomater og delikat serranoskinke. Toppet med frisk basilikum, rødløk og sprø salat. Serveres med en rik tomatpesto som binder smaken sammen.

Allergener: melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Capresesalat. Kremt mozzarella og solmodne tomater, toppet med frisk basilikum, rødløk og sprø salat. Serveres med en fyldig tomatpesto som løfter alle smakene.

Allergener: melk, sulfitt

Catering - Oslolunsj
Dagens varmlunsj

Saftig svinekam, grillet og servert i en kremet toskansk hvitløk- og parmesansaus. Soltørkede cherrytomater og spinat gir friskhet og dybde, mens krydret patatas bravas gir retten et smakfullt løft.

Allergener: egg, sennep, melk, hvitløk

Dagens varmlunsj vegetar
Dagens varmlunsj vegetar

Røkt og grillet tofu i en fyldig toskansk hvitløk- og parmesansaus, servert med soltørkede cherrytomater, spinat og krydret patatas bravas. Et mettende og smakfullt plantebasert alternativ.

Allergener: egg, sennep, melk, hvitløk

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt

Sprø baguett fylt med pork belly, syltede grønnsaker med riseddik og ingefær, frisk salat og en kremet chiliaioli. En vietnamesisk-inspirert favoritt med perfekt balanse mellom sprøtt, syrlig, saftig og krydret.

Allergener: hvete, sulfitt, fisk, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens påsmurt vegetar

Sprø baguett fylt med strimlet vegansk burger, syltede grønnsaker, salat og kremet chiliaioli. Friske og balanserte smaker i klassisk vietnamesisk stil.

Allergener: hvete, sulfitt, fisk, egg, sennep

Catering - Oslolunsj
Dagens salat

Pastasalat med grillet kylling. En mettende og balansert pastasalat med saftige biter av grillet kylling, ovnsbakte karamelliserte grønnsaker og pasta. Frisk agurk og sprø salatmiks gir kontrast, mens revet parmesan og en kremet, silkemyk dressing binder det hele sammen.

Allergener: gluten, melk

Catering - Oslolunsj
Dagens salat vegetar

Pastasalat med marinert aromasopp. En næringsrik og fyldig pastasalat med marinert aromasopp, ovnsbakte grønnsaker og pasta. Frisk agurk og sprø salatmiks løfter retten, og revet parmesan med kremet dressing gir fylde og smak.

Allergener: gluten, melk

Tallene snakker for seg selv!

Produkter
100 +
Kunder
50 +
Medarbeidere
1 +

REFERANSER - lunsj og overtidsmat

  • Northern
  • Sanity
  • Greenbird
  • Metric
  • Nextron
  • VEV
  • IMOVE
  • Filmweb
  • Unfold
  • Akademiet
  • Nordisk Film
  • Fantefilm
  • OBHF
  • Monster
  • NRK
  • Seefood
  • Tinghuset
  • Norisma
  • Millor
  • MVH
  • Latter
  • Bonum
  • AKJ
  • Hmark
  • Riksantikvaren
  • CBRE
  • Arkitekthøyskolen
  • Westerdal reklameskole
  • Dansens hus
  • Face2Face
  • Pepsico
  • Warner
  • Matprat
  • Amerikanske ambassaden
 
 
 
 
Skroll til toppen