Høytidsmagi på tallerkenen –Unik kvalitet til uslåelige priser, det er Oslolunsj
JULEMENY 2024
Vi lager den beste julematen basert på god og næringsrik mat. Vi bruker først og fremst leverandører som vet å ta vare på kvalitet i alle ledd. For eksempel er ribben levert av Gla’ gris fra Rakkestad. Røkt eller urøkt pinnekjøtt av lam fra Strøm Larsen, Julepølse og medisterkaker fra Østfolds beste slakter og pølsemaker. Maten tilberedes av glae’kokker som har den største respekt for råvarer og juletradisjoner.
2 og 3 retters meny
2 retters 398
3 retters 498
Forretter:
Rødbetcarpaccio marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chevre, grovhakkede valnøtter, og frisk timian. (valnøtt, melk)
Italiensk Bresaola med trøffelkrem, babyspinat og skiver med parmesan (melk)
Laksesashimi med eplechutney, ponzuglace, og urtesalat med klementin vinaigrette (fisk, sulfitt)
Hovedretter:
Konfitert torsk serveres med blomkålpuré, sprøstekt bacon, sesongens grønnsaker og småpoteter. Toppes med en Beurre Blanc. (melk, fisk)
Kalvefilet med rødvinsaus servert med en fyldig potetpuré, smørstekt sopp og ovnsbakte jordskokker, toppet med sprø løkringer. (sulfitt, melk)
Hjortestek med tyttebærglace, kremet sellerirotpuré, glaserte gulrøtter og sprø pastinakkchips, servert med rosmarin- og hvitløkbakte småpoteter. (melk)
Dessert: 89,-
Jule Panna cotta med appelsinlokk og pepperkake-crumble (melk, gluten)
Epleterte med luftig vaniljekrem og bær. (gluten, melk)
Riskrem med kirsebærkompott (melk)
Julebrunsj buffet (serveres frem til 17:00) 298,-
Ribbefristelse: Perfekt stekt med gyllen svor.
Medisterkaker: En tradisjon trofast mot Østfold. (melk)
Slakterens Julepølse: (melk)
Klassisk Rødkål: (sulfit)
Smørdampet Mandelpotet:
Julesaus med Sjel: (melk)
Håndplukkede tyttebær.
Grov, Hjemmelaget Sennep.
Røkt Laks: En hint av fjorden.
Luftig Eggerøre: (egg, melk)
Kremet Potetsalat: (melk, egg, sennep)
Vintersalat: Spinat, crispy epler, kanel ristede valnøtter og eplevinaigrette. (nøtter)
Aioli
brød
Ribbetallerken buffet – 398
Ribbe av gla’gris fra Rakkestad, med, appelsin, salvie og tørkede frukter
Grove medisterkaker fra slakteren (melk)
Kokte mandelpoteter
Klassisk Surkål (sulfit)
Krydret Rødkål(sulfit)
Julesaus med einebær (melk)
Rørt Tyttebær
Pinnekjøtt buffet 480
Mør røkt pinnekjøtt fra Østerdalen
Slakterens krydret julepølse(melk)
Kokte mandelpoteter
Rotmos av kålrabi, gulrot og potet.
Sjy av pinnekjøtt kraft
Juletallerken buffet 459,-
Ribbe av gla’gris fra Rakkestad, med, appelsin, salvie og tørkede frukter
Grove medisterkaker fra slakteren (melk)
Klassisk Surkål (sulfit)
Krydret Rødkål(sulfit)
Julesaus med einebær (melk)
Rørt Tyttebær
Mør røkt pinnekjøtt fra Østerdalen
Slakterens krydret julepølse(melk)
Kokte mandelpoteter
Rotmos av kålrabi, gulrot og potet.
Sjy av pinnekjøtt kraft
Juletapas i Gourmetstil – Kr. 429
Kalde Godbiter:
Laksefristelse:
Velsmakende røkt laks med hjemmelaget eplechutney og en frisk fennikelsalat.(fisk)
carpaccio:
Rødbete carpaccio med chevre og valnøtter
Tynne skiver av rå rødbeter marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chevre, grovhakkede valnøtter, og frisk timian. (valnøtt, melk)
Vinterens Spinatsalat:
Frisk spinat, knasende eplebiter, søte krydrede valnøtter og en epledressing som gir smak av jul.(nøtter)
Varme Retter:
Gourmet Ribbe:
Saftig sprød asian ribbe fra Rakkestad gla’gris, glasert med hoisin saus.
Kalkun med Twist:
Mørt kalkunbryst med en glasur av ingefær og appelsin. (sulfit)
Utsøkt hjortestek:
Velsmakende hjortestek med en myk sellerirot-puré og en fyldig tyttebærsaus. (melk, selleri)
Rotgrønnsaker med julens krydder:
Vinterens beste rotgrønnsaker krydret og bakt (selleri)
Perfekte Småpoteter:
Gyllenbrune og glaserte i en smakfull urteblanding.
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. [sennep, egg, hvitløk, sulfitt]
Focaccia fra Kolonihagen bakeri: Mykt brød med olivenolje. [gluten]
VEGETARALTERNATIV
(bytter ut med ribbe, pinnekjøtt for vegetar)
*Nøttestek og vegisterkaker med rødkålslaw og tyttebær (nøtter, melk, gluten)
Vegan juletapas 398
Vegisterkaker
Nøttestek
Julesaus
Glaserte dillpoteter
Vintersalat med spinat, eple, krydrede valnøtter med kanel og epledressing
Krydderbakte rotgrønnsaker (selleri)
Saltbakt røbeter, eplechutney og syltet fennikel, salat
Et Bærekraftig Valg
Vi prioriterer bærekraftige, lokale ingredienser og er dedikerte til å minimalisere matsvinn.
Nyte et ansvarlig og bærekraftig måltid uten å gå på akkord med smak eller kvalitet!
Utforsk vår komplette julemeny og reservér online her
La oss sørge for at dine smaksløker danser av glede
– vi ser frem til å servere deg en uforglemmelig smaksopplevelse!
Trykk på knappen for å bestille i shoppen eller ta kontakt på mail/tlf.
Mail: [email protected]
tlf: 22 33 11 00
OM OSLO LUNSJ
OSLO LUNSJ LEVERER ALT FRA KONFERANSEPAKKER, LUNSJ, TAPAS, A LA CARTE
Vi tilbyr skreddersydd catering i Oslo og omegn , til alle typer arrangementer. Vi kan tilby flere forskjellige menyer, fra 3 retters middag, middelhavs tapas, asiatisk tapas, fingermat, grillmat, julemat, konferansepakker mm. Alle rettene er nøye komponert, produsert og lagt opp. Vi har lang og bred erfaring med matlaging i mange forskjellige omgivelser. Alt fra flotte bryllup, grillfester, foodtruck, festivaler og arrangementer i egne utleielokaler. Vi skaffer alt av personell som trengs for et vellykket arrangement. Vi fikser ambulerende bevilgninger og nødvendige meldinger til mattilsynet.
Tallene snakker for seg selv!
REFERANSER CATERING:
- Tårnet kulturarena
- Cuma
- Netcompany
- Idretshøyskolen
- Arkitekthøyskolen
- BCG
- Konserthuset
- Horgan
- Aspelin Ram
- Selmer
- NRK
- Maipo
- Filmweb
- Unfold
- Akademiet
- Filmbransjen
- Nordisk Film
- Fantefilm
- OBHF
- Monster
- NRK
- Seefood
- Tinghuset
- Bydel Nordstrand
- Akademiet
- Wang Ung
- Oslo Turn
- Foodora
- Olje og energi dep
- Klima og miljø dep
- Salma
- Bydel Sagene
- Bydel Alna
- Bydel Frogner
- Bydel Bjerke
- Riksantikvaren
- CBRE
- Dansens Hus
- Face2face
- Pepsico
- Warner
- Matprat