SJEKK UT VÅRE CATERINGMENY:
Alle prisene er uten mva.
Minimumsbestilling fra lunsjmenyen er 5 personer.
Bestillingsfrist er innen kl 23.30 dagen i forveien.
Minimumsbestilling fra cateringmenyen er 15 personer.
Bestillingsfrist er 3 arbeidsdager i forveien.
(Ring 22 33 11 00 for nærmere avtale)
Velg produktet fra oversikten under:
(Vi tilpasser alt av dietter, allergener og spesialbehov. Si i fra ved bestilling)
Sjekk menyen under.
LUNSJ
Dagens lunsj kr 89,-
Velg mellom kjøtt eller vegetar. Se dagens meny.
Håndmat kr 89
Velg mellom
Baguetter, økologisk langpanne hirsebrød, foccacia
og
Ost & skinke, brie & tørkede tomater, salamie & parmesan, mozzarella & tomat
Wraps kr 89
Tacokjøttdeig med rømmedressing, biff og tzatziki, Kylling med chili aioli, falafelboller og humus
Oslolunsj buffet kr 96,- / kr 129,- i helg
Lunsjbuffet består av 3 varmretter (kjøtt, fisk eller vegetar, tilbehør som potet, pasta o.l, se dagens meny,
2 komponerte salater, 1 grønn salat med tomat og agurk, økologisk brød fra kolonihagen, aioli og humus.
Salat buffet kr 96,-
Dagens salat med dagens tilbehør, serveres med dressinger, brød, humus og aioli.
Brunsj standard kr 98,-/129,- i helg (koldtbord)
(pålegget kan variere)
Eggerøre med vårløk
Røkt lak
Fransk potetsalat
Gulost
Røktskinke
Friske grønnsaker
Dagens brød
Smør
Aioli (egg, sennep, hvitløk, sulfit)
Brunsj lux kr 210,- (koldtbord)
Eggerøre med vårløk
Røkt laks
Roastbiff med syltet rødløk
Fransk potetsalat(sulfit, hvitløk)
Håndpillede reker i majones
Manchego med eplechutney
serrano skinke
friske grønnsaker
Dagens brød
Smør
Aioli (egg, sennep, hvitløk, sulfit)
Oslomiddag buffet kr 169,-
*Middagsbuffet består av det samme som lunsj, pluss en ekstra kjøttrett,
bestiller du både lunsj og middag til samme dag, lager vi en egen middagsmeny.
ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,
E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt
MIDDELHAVSTAPAS
Vår middelhavs tapas er laget med varmen fra middelhavet i tankene. Vi bruker autentiske råvarer på en litt annerledes måte for å lage en smakfull sammensetning av retter. Vi legger igjen mye ære i smakene for å lage denne menyen som kan passe til et hvert arrangement.
Middelhavs tapas enkel kr 225,- (550g)
Kjøttretter:
Albondigas med harissa & hvitløk:
Smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick. (hvitløk)
Pintxo Kyllinglårkjøtt:
Fristende kylling marinert i oregano og røktpaprika, toppet med en lime-twist.
Vegetarretter:
Patatas Bravas: ovnsbakte potetbåter badet i en fyldig sriracha-aioli. (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Bulgursalat:
En forfriskende salat med ovnsbakt paprika, tomat, aubergine, og aromatiske urter. (hvete, sulfitt)
Brokkolisalat:
Frisk mix av sprø og smakfull brokkoli, rødløk og urter vendt i en kremet aioli dressing toppes med tørkede tranebær. (egg, melk)
Tilbehør:
Tomatpesto: Smak av solmodne tomater.
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Brød:
Focaccia (gluten)
Middelhavs tapas standard kr 335 (650g)
Kjøttretter:
Albondigas med harissa & hvitløk: Smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick. (hvitløk)
Pintxo Kyllinglårkjøtt:
Fristende kylling marinert i oregano og røktpaprika, toppet med en lime-twist.
Sjømat:
Reker Al Ajillo. Argentinske villreker, store saftige reker, stekt i hvitløk og chili, drysset med persille. (skalldyr, hvitløk)
Vegetarretter:
Patatas Bravas: ovnsbakte potetbåter badet i en fyldig sriracha-aioli. (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Bulgursalat:
En forfriskende salat med ovnsbakt paprika, tomat, aubergine, og aromatiske urter. (hvete, sulfitt)
Brokkolisalat:
Frisk mix av sprø og smakfull brokkoli, rødløk og urter vendt i en kremet aioli dressing toppes med tørkede tranebær .(egg, melk)
Chevre salat:
Mild gratinert chevre servert på en seng av fersk urter, ruccola, reddik og honningvinagrette. (melk)
Tilbehør: Tomatpesto: Smak av solmodne tomater.
Hummus:
Kremet kikerter med tahini, hvitløk og sitron. (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Brød: Focaccia (gluten)
Middelhavs tapas stor kr 435 (750g)
Kjøttretter:
Albondigas med harissa & hvitløk:
Smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick. (hvitløk)
Pintxo Kyllinglårkjøtt:
Fristende kylling marinert i oregano og røktpaprika, toppet med en lime-twist.
Pork Belly med Piquillo:
Mørt svinekjøtt ledsaget av syltet rødløk og spansk Piquillo-pepper.
Sjømat:
Reker Al Ajillo. Argentinske villreker, store saftige reker, stekt i hvitløk og chili, drysset med persille. [skalldyr, hvitløk]
Vegetarretter:
Patatas Bravas:
Ovnsbakte potetbåter badet i en fyldig sriracha-aioli. (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Bulgursalat:
En forfriskende salat med ovnsbakt paprika, tomat, aubergine, og aromatiske urter. [hvete, sulfitt]
Brokkolisalat:
Frisk mix av sprø og smakfull brokkoli, rødløk og urter vendt i en kremet aioli dressing toppes med tørkede tranebær (egg, melk)
Chevre salat:
Mild gratinert chevre servert på en seng av fersk urter, ruccola, reddik og honningvinagrette. (melk)
Capresesalat:
Tidløs duo av søte tomater, kremet mozzarella, beriket med basilikum, extra virgin olivenolje toppes med ristede solsikkekjerner. (melk)
Tilbehør: Tomatpesto: Smak av solmodne tomater.
Hummus:
Kremet kikerter med tahini, hvitløk og sitron. (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. (sennep, egg, hvitløk, sulfitt9
Brød:
Focaccia (gluten)
ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,
E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt
ASIATISK TAPAS
Gjennom gjentakende besøk til Sørøst-Asia og etter mange års erfaring på noen av de flotteste asiatiske restaurantene i byen har noen av kokkene våre tilegnet seg en gane, som gjør det mulig å lage mat som er så nært autentisk thaimat som det går an å servere i Norge. Vi lager en fantastisk Thai-inspirert tapasbuffet som både ser flott ut og smaker utrolig. Passer kjempebra på alle slags arrangementer fra grillfest og utdrikningslag til konfirmasjon og bryllup.
Asiatisk tapas enkel kr 235 (550g)
Utvalgte Kjøttretter:
Klassisk Asian pulled pork med pannekaker: En hyllest til det sørlige Asia. Mørt svinekjøtt servert med asiatiske pannekaker og julienne av ferske grønnsaker, akkompagnert av den umiskjennelige hoisinsausen. (hvete)
Premium grillet kyllinglårkjøtt: Inspirert av Bangkoks gatekjøkken. Kylling grillet til perfeksjon, serveres med en rik sataysaus, vårløk og syltet chili. (nøtter)
Vegetariske godbiter:
Gourmet fried rice: Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder. (egg, hvitløk)
Tropisk melonsalat:
Melonsalat med en twist av kokos. (hvitløk, fisk)
Asiatisk Coleslaw:
Finkuttet kål med gulrøtter, rød paprika, vårløk og en smakfull asiatisk dressing. (soya, fisk)
Sprø vegetariske vårruller:
Knasende vårruller med et delikat fyll. (gluten)
Håndlagde Dressinger:
Hjemmelaget sweet chilidip: Perfekt balansert mellom søtt og krydret. (hvitløk, sulfitt)
Ekte hoisinsaus: En rik saus ideell for våre asiatiske pannekaker. (gluten)
Aioli: Silkemyk hvitløksdressing. (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Brød: Focaccia (gluten)
Asiatisk tapas medium kr 335 (650g)
Utvalgte Kjøttretter:
Klassisk Asian pulled pork med pannekaker: En hyllest til det sørlige Asia. Mørt svinekjøtt servert med asiatiske pannekaker og julienne av ferske grønnsaker, akkompagnert av den umiskjennelige hoisinsausen. (hvete)
Premium grillet kyllinglårkjøtt:
Inspirert av Bangkoks gatekjøkken. grillet kylling, serveres med rik sataysaus, vårløk og syltet chili. (nøtter)
Skalldyrs delikatesser:
Goong Gui: Villreker marinert og grillet til karamellisert perfeksjon, pyntet med fersk persille. (skalldyr)
Vegetariske godbiter:
Gourmet fried rice: Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder. (egg, hvitløk)
Tropisk melonsalat:
Melonsalat med en twist av kokos. (hvitløk, fisk)
Asiatisk Coleslaw:
Finkuttet kål med gulrøtter, rød paprika, vårløk og en smakfull asiatisk dressing. (soya, fisk)
Sprø vegetariske vårruller:
Knasende vårruller med et delikat fyll. [gluten]
Ristede chilinøtter:
Krydrede nøtter med en touch av limeblader. (nøtter)
Håndlagde Dressinger:
Hjemmelaget sweet chilidip:
Perfekt balansert mellom søtt og krydret. (hvitløk, sulfitt)
Ekte hoisinsaus:
En rik saus ideell for våre asiatiske pannekaker. (gluten)
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Brød:
Focaccia (gluten)
Asiatisk tapas stor kr 435 (750g)
Utvalgte Kjøttretter:
Klassisk Asian pulled pork med pannekaker: En hyllest til det sørlige Asia. Mørt svinekjøtt servert med asiatiske pannekaker og julienne av ferske grønnsaker, akkompagnert av den umiskjennelige hoisinsausen. (hvete)
Premium grillet kyllinglårkjøtt: Inspirert av Bangkoks gatekjøkken. grillet kylling, serveres med rik sataysaus, vårløk og syltet chili. (nøtter)
Langtidsstekt ribbe med 3 flavour sauce: Balansen mellom kjøttet og den unike sausen skaper en herlig smakssymfoni. (hvitløk, fisk, sulfitt)
Skalldyrs delikatesser:
Goong Gui: Villreker marinert og grillet til karamellisert perfeksjon, pyntet med fersk persille. [skalldyr]
Vegetariske godbiter:
Gourmet fried rice: Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder. (egg, hvitløk)
Tropisk melonsalat:
Melonsalat med en twist av kokos. (hvitløk, fisk)
Asiatisk Coleslaw:
Finkuttet kål med gulrøtter, rød paprika, vårløk og en smakfull asiatisk dressing. (soya, fisk)
Sprø vegetariske vårruller:
Knasende vårruller med et delikat fyll. (gluten)
Asiatisk langbønnesalat:
Krispe bønner i en krydret dressing. (hvitløk)
Ristede chilinøtter:
Krydrede nøtter med en touch av limeblader. (nøtter)
Håndlagde Dressinger:
Hjemmelaget sweet chilidip: Perfekt balansert mellom søtt og krydret. (hvitløk, sulfitt)
Ekte hoisinsaus:
En rik saus ideell for våre asiatiske pannekaker. (gluten)
Aioli: Silkemyk hvitløksdressing. [sennep, egg, hvitløk, sulfitt]
Brød: Focaccia (gluten)
ALLERGENER: HG: hvetegluten, S: sesam, SO: soya, N: nøtter, L: lupiner, ME: melk/laktose,
E: egg, SE: sennep, SL: selleri, F: fisk, SK: skalldyr, SU: sulfitt, V: valnøtt, BL: bløtdyr.
COMBO TAPAS
Combo tapas standard 349 (650g)
kjøtt:
Albondigas med harissa & hvitløk:
Smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick. (hvitløk)
Premium grillet kyllinglårkjøtt: Inspirert av Bangkoks gatekjøkken. grillet kylling, serveres med rik sataysaus, vårløk og syltet chili. (nøtter)
Skalldyrs delikatesser:
Reker Al Ajillo. Argentinske villreker, store saftige reker, stekt i hvitløk og chili, drysset med persille. (skalldyr, hvitløk)
Vegetar:
Gourmet fried rice:
Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder. (egg, hvitløk)
Tropisk melonsalat:
Melonsalat med en twist av kokos. (hvitløk, fisk)
Asiatisk Coleslaw:
Finkuttet kål med gulrøtter, rød paprika, vårløk og en smakfull asiatisk dressing. (soya, fisk)
Sprø vegetariske vårruller:
Knasende vårruller med et delikat fyll. (gluten)
Patatas Bravas:
ovnsbakte potetbåter badet i en fyldig sriracha-aioli. (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Dressinger:
Hjemmelaget sweet chilidip: Perfekt balansert mellom søtt og krydret. (hvitløk, sulfitt)
Hummus: Kremet kikerter med tahini, hvitløk og sitron. [sesam, hvitløk, sulfitt]
Aioli: Silkemyk hvitløksdressing. [sennep, egg, hvitløk, sulfitt]
Brød:
Focaccia (gluten)
Combo tapas stor 449 (750g)
kjøtt:
Albondigas med harissa & hvitløk: Smaksrike kjøttboller i fyldig tomatsaus med nordafrikansk harissa-kick. (hvitløk)
Pintxo Kyllinglår: Fristende kylling marinert i oregano og røktpaprika, toppet med en lime-twist.
Langtidsstekt ribbe med 3 flavour sauce:
Balansen mellom kjøttet og den unike sausen skaper en herlig smakssymfoni. (hvitløk, fisk, sulfitt)
Skalldyrs delikatesser:
Reker Al Ajillo. Argentinske villreker, store saftige reker, stekt i hvitløk og chili, drysset med persille. [skalldyr, hvitløk]
Vegetar:
Gourmet fried rice:
Stekt ris med ferske grønnsaker, egg og krydder. (egg, hvitløk)
Tropisk melonsalat:
Melonsalat med en twist av kokos. (hvitløk, fisk)
Asiatisk Coleslaw:
Finkuttet kål med gulrøtter, rød paprika, vårløk og en smakfull asiatisk dressing. (soya, fisk)
Sprø vegetariske vårruller:
Knasende vårruller med et delikat fyll. (gluten)
Patatas Bravas:
ovnsbakte potetbåter badet i en fyldig sriracha-aioli. (egg, sennep, hvitløk, sulfitt)
Chevre salat:
Mild gratinert chevre servert på en seng av fersk urter, ruccola, reddik og honningvinagrette. (melk)
Ristede chilinøtter:
Krydrede nøtter med en touch av limeblader. (nøtter)
Dressinger:
Hjemmelaget sweet chilidip: Perfekt balansert mellom søtt og krydret. (hvitløk, sulfitt)
Hummus:
Kremet kikerter med tahini, hvitløk og sitron. (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Brød:
Focaccia (gluten)
Tapas vegetar/vegan kr 359 (650 gram)
Pulled Vegan med hoisin, asiatiske pannekaker og grønnsaksjulienne(hvete, hvitløk)
Grillet marinert vegspyd (hvitløk)
Fride rice, stekt ris med grønnsaker, egg, sylta chili, koriander og sprøstektløk (nøtter, egg,)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (hvitløk, fisk)
Chrispy vegetariske vårruller (hvete)
Ristede chilinøtter med limeblader (nøtter)
Toast med chevre, honning og valnøtter (laktose, melk, nøtter)
Falafel med bakt fennikel og oliven.
Hjemmelaget sweet chilidip til vårruller(hvitløk)
Hoisin saus til pulled veg (hvete)
Humus (sesam, sulfit, hvitløk)
Focacia (hvete)
FINGERMAT
Våre flotte fingermatmenyer er tiltenkt arrangementer som ikke nødvendigvis trenger sitteplasser for bespisning,
og når man ikke trenger å spise seg stappmett.
Det kan passe flott som en introduksjon på festen, eller som et mellommåltid.
Her får man en elegant buffet som er lekkert lagt opp og pyntet med mange forskjellige varianter av mat.
Dette kan passe til mer formelle sammenkomster, eller som en uformell mingle»snack».
Brød med tilbehør 59
Økologisk Focaccia fra kolonihagen (gluten) Surdeigsbrød (gluten)
Tomatpesto (hvitløk)
Hummus (hvitløk,sesam sulfitt)
Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Lefseruller 119
3 typer lefserullbiter. Bøkerøkt skinke med kremost,sylta rødløk og frisk salat (melk hvete)
Røkt lerøy laks med ruccola, kremost og grønnsaker (hvete, fisk, sulfitt, melk)
Feta, semidried cherry tomater, humus og grønnsak julienne (sesam, sulfitt, hvitløk, melk, hvete)
Canape 198,-
Økologisk loff fra kolonihagen serveres med
Roastbiff fra strøm larsen, remulade, sylta rødløk og bladpersille (gluten, egg, sennep)
Røkelaks, eggekrem med gressløk, crispy salat (gluten, egg, fisk)
Fransk brie med fikenmarmelade og lollo rosso og alfaspirer (gluten, laktose)
Reker, majones, rødløk og dill toppes med sitronskiver (gluten, skalldyr, egg)
Chevrekrem, fikenmarmelade og valnøtt, ruccola (gluten, laktose, valnøtter)
Ost og spekemat 279
Et assortert utvalg av spekemat og oster
Fikenmarmelade
Oliven
Aioli (sennep, egg, hvitløk, sulfitt)
Økologisk Focaccia fra kolonihagen (gluten)
Surdeigsbrød (gluten)
Minglemat buffet liten 269
Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)
Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)
Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)
Gratinert chevre, serveres på en seng av fersk urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli (sennep,egg,hvitløk,sulfitt)
Økologisk Focaccia fra kolonihagen (gluten)
Surdeigsbrød (gluten)
Minglemat buffet stor 369
Glasert Pork belly med Piquillo, syltet rødløk (sulfitt, fisk, hvitløk)
Sauterte argentinske villreker i hvitløk, chili og olivenolje.(skalldyr)
Grillet benfri kyllinglårkjøtt med sataysaus, vårløk og syltet chili (nøtter)
Fried rice, stekt ris med grønnsaker, egg, syltet chili, koriander og sprøstekt løk (egg, hvitløk,soya)
Patatas bravas med sriracha og aioli (sennep, hvitløk, sulfitt)
Gratinert chevre, serveres på en seng av fersk urter, ruccola, reddik og honningvinagrette (melk)
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk, sulfitt)
Hummus (sesam, hvitløk, sulfitt)
Aioli (sennep,egg,hvitløk,sulfitt)
Økologisk Focaccia fra kolonihagen (gluten)
Surdeigsbrød (gluten)
GRILLMENY
Burgergrill buffet 239
Burger av angusokse
Falafelburger(hvete, hvitløk)
Patatas bravas med sriracha og aioli(hvitløk, egg, sennep, sulfit)
Burgerbrød(hvete)
Ost
Bakt Paprika(hvitløk)
Syltet rødløk(sulfit)
Coleslaw(egg, sennep, sulfit, hvitløk)
Aioli(hvitløk, sennep, sulfit)
Sennep
Ketchup
Humus(sesam, hvitløk, sulfit)
Chrispy salat
Agurk/tomat,
Pølsegrill 239
3 slag grill pølser fra slakteren.
Pølsebrød(hvete)
Lompe(hvete)
Franskpotetsalat(sulfit, hvitløk)
Pico de gallo
Syltet rødløk(sulfit)
Coleslaw(sulfit, egg, hvitløk, sennep)
Revet Ost
aioli, sennep, ketchup
Burger&Pølse buffet 259
2 typer grillpølser fra slakteren.
Burger av angus okse
Burger av BBQmarinert benfri kylling overlår (hvitløk)
Patatas bravas med sriracha og aioli(sennep, egg, sulfit, hvitløk)
Pico de gallo
Ost
Sylta rødløk(sulfit)
Bakt Paprika(hvitløk)
Coleslaw(sennep, hvitløk, egg, sulfit)
Fransk potetsalat (hvitløk)
Crispy salat
Aioli(egg, sennep, sulfit, hvitløk)
Sennep
Ketchup
Humus(sesam, hvitløk, sulfit)
Burgerbrød(hvete)
Pølsebrød(hvete)
Lompe(hvete)
Grill con carne 398
Slow grilled svinenakke med Asiatisk BBQsaus (hvi)
Grillet kylling thighs (Pinxto) med oregano, hvitløk, røktpaprika og lime.(hvitløk)
Laksepapillote med purreløk og sitronsmør( melk, fisk, hvitløk)
Kortreist sommersalat med friske grønnsaker
Melonsalat med kokosdressing og mynte (hvitløk, fisk)
Asiatisk BBQsaus (sulfit)
Grillet landbrød (hvete)
Aioli(hvitløk, sulfit, egg, sennep)
Chimichurri(hvitløk, sulfit)
Meatlovers BBQ 498
Langtidsmørnet entrecote med chimichurri (hvitløk)
Benfri kylling overlår med hvitløk og koriander(hvitløk)
Slow grilled svinenakke med Asiatisk BBQsaus (hvitløk, sulfit)
Helgrillet marinert lammelår(hvitløk)
Chilipølser fra slakteren hv
Laksepapillote med purreløk og sitronsmør(hvitløk, melk)
Fransk potetsalat(sulfit)
Melonsalat med kokosdressing og mynte(hvitløk, fisk)
Grillet landbrød(gluten)
BBQ Coleslaw(sennep, egg, hvitløk, sennep)
Kortreist sommersalat med friske grønnsaker
Asiatisk BBQsaus(sulfit)
Hummus med bakt gulrot(sesam, hvitløk, sulfit)
Aioli(sennep,egg,hvitløt,sulfit)
Chimichurri(sulfit, hvitløt)
Grill Asia 398
Kjøtt
Langtidsstekt svinenakke med asiatisk bbq saus(hvitløk, sulfit)
Hvitløk og chilistekt kylling benfritt kyllinglår med asiatisk bbq saus (hvitløk, sulfit)
Høyrygg braisert i soya og kokosmelk med sitrongress og asiatisk bbq saus (hvitløk)
Fisk
Laksepapillote med gul curry (fisk, hvitløk)
Salat og tilbehør
Melonsalat med kokosdressing og mynte (fisk, hvitløk)
Asiatisk sommersalat(sulfit, hvitløk)
Ris
Asiatisk BBQsaus (hvitløk)
Chili aioli(sennep, egg, hvitløk, sulfit)
JULEMENY
JULEMENY 2024
«Vi lager den beste julematen basert på god og næringsrik mat. Vi bruker først og fremst leverandører som vet å ta vare på kvalitet i alle ledd. For eksempel er ribben levert av Gla’ gris fra Rakkestad. Røkt eller urøkt pinnekjøtt av lam fra Strøm Larsen, Julepølse og medisterkaker fra Østfolds beste slakter og pølsemaker. Maten tilberedes av glae’(Rocke)kokker som har den største respekt for råvarer og juletradisjoner.»
2 og 3 retters meny
2 retters 398
3 retters 498
Forretter:
Rødbetcarpaccio marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chevre, grovhakkede valnøtter, og frisk timian. (valnøtt, melk)
Italiensk Bresaola med trøffelkrem, babyspinat og skiver med parmesan (melk)
Laksesashimi med eplechutney, ponzuglace, og urtesalat med klementin vinaigrette (fisk, sulfitt)
Hovedretter:
Konfitert torsk serveres med blomkålpuré, sprøstekt bacon, sesongens grønnsaker og småpoteter. Toppes med en Beurre Blanc. (melk, fisk)
Kalvefilet med rødvinsaus servert med en fyldig potetpuré, smørstekt sopp og ovnsbakte jordskokker, toppet med sprø løkringer. (sulfitt, melk)
Hjortestek med tyttebærglace, kremet sellerirotpuré, glaserte gulrøtter og sprø pastinakkchips, servert med rosmarin- og hvitløkbakte småpoteter. (melk)
Dessert: 89,-
Jule Panna cotta med appelsinlokk og pepperkake-crumble (melk, gluten)
Epleterte med luftig vaniljekrem og bær. (gluten, melk)
Riskrem med kirsebærkompott (melk)
Julebrunsj buffet (serveres frem til 17:00) 298,-
Ribbefristelse: Perfekt stekt med gyllen svor.
Medisterkaker: En tradisjon trofast mot Østfold. (melk)
Slakterens Julepølse: (melk)
Klassisk Rødkål: (sulfit)
Smørdampet Mandelpotet:
Julesaus med Sjel: (melk)
Håndplukkede tyttebær.
Grov, Hjemmelaget Sennep.
Røkt Laks: En hint av fjorden.
Luftig Eggerøre: (egg, melk)
Kremet Potetsalat: (melk, egg, sennep)
Vintersalat: Spinat, crispy epler, kanel ristede valnøtter og eplevinaigrette. (nøtter)
Aioli
brød
Ribbetallerken buffet – 398
Ribbe av gla’gris fra Rakkestad, med, appelsin, salvie og tørkede frukter
Grove medisterkaker fra slakteren (melk)
Kokte mandelpoteter
Klassisk Surkål (sulfit)
Krydret Rødkål(sulfit)
Julesaus med einebær (melk)
Rørt Tyttebær
Pinnekjøtt buffet 480
Mør røkt pinnekjøtt fra Østerdalen
Slakterens krydret julepølse(melk)
Kokte mandelpoteter
Rotmos av kålrabi, gulrot og potet.
Sjy av pinnekjøtt kraft
Juletallerken buffet 459,-
Ribbe av gla’gris fra Rakkestad, med, appelsin, salvie og tørkede frukter
Grove medisterkaker fra slakteren (melk)
Klassisk Surkål (sulfit)
Krydret Rødkål(sulfit)
Julesaus med einebær (melk)
Rørt Tyttebær
Mør røkt pinnekjøtt fra Østerdalen
Slakterens krydret julepølse(melk)
Kokte mandelpoteter
Rotmos av kålrabi, gulrot og potet.
Sjy av pinnekjøtt kraft
Juletapas i Gourmetstil – Kr. 429
Kalde Godbiter:
Laksefristelse:
Velsmakende røkt laks med hjemmelaget eplechutney og en frisk fennikelsalat.(fisk)
carpaccio:
Rødbete carpaccio med chevre og valnøtter
Tynne skiver av rå rødbeter marinert i olivenolje og sitronvinaigrette, toppet med smuler av chevre, grovhakkede valnøtter, og frisk timian. (valnøtt, melk)
Vinterens Spinatsalat:
Frisk spinat, knasende eplebiter, søte krydrede valnøtter og en epledressing som gir smak av jul.(nøtter)
Varme Retter:
Gourmet Ribbe:
Saftig sprød asian ribbe fra Rakkestad gla’gris, glasert med hoisin saus.
Kalkun med Twist:
Mørt kalkunbryst med en glasur av ingefær og appelsin. (sulfit)
Utsøkt hjortestek:
Velsmakende hjortestek med en myk sellerirot-puré og en fyldig tyttebærsaus. (melk, selleri)
Rotgrønnsaker med julens krydder:
Vinterens beste rotgrønnsaker krydret og bakt (selleri)
Perfekte Småpoteter:
Gyllenbrune og glaserte i en smakfull urteblanding.
Aioli:
Silkemyk hvitløksdressing. [sennep, egg, hvitløk, sulfitt]
Focaccia fra Kolonihagen bakeri: Mykt brød med olivenolje. [gluten]
VEGETARALTERNATIV
(bytter ut med ribbe, pinnekjøtt for vegetar)
*Nøttestek og vegisterkaker med rødkålslaw og tyttebær (nøtter, melk, gluten)
Vegan juletapas 398
Vegisterkaker
Nøttestek
Julesaus
Glaserte dillpoteter
Vintersalat med spinat, eple, krydrede valnøtter med kanel og epledressing
Krydderbakte rotgrønnsaker (selleri)
Saltbakt røbeter, eplechutney og syltet fennikel, salat
A LA CARTE
2 og 3 retters meny
2 retters 398
3 retters 498
Forretter:
Italiensk bresaola med skivet parmesan, ruccola, rista pinjekjerner, olivenolje og nykvernet pepper. Allergener: melk, nøtter
Skagentoast. Reker, kreps, løyrom og rødløk, blandet med en kremet dressing av majones, rømme og sitronsaft, toppet med frisk dill. Serveres på sprøstekt brød. Allergener: egg, skalldyr, gluten, sulfitt
Kveitecarpaccio med kokoskrem og limeblad, reddiksalat og ørretrogn Allergener: fisk, sulfitt
Hovedretter:
Konfitert Torsk
serveres med kremet blomkålpuré, sprøstekt bacon, sesongens grønnsaker og småpoteter. Toppes med en beurre blanc. Allergener: melk, fisk
Grillet kalvefilet
servert med sitrus-timian sjy, sesongens grønnsaker og ovnsbakte poteter Allergener: sulfitt
Langtidsbakt Svinefilet
med sauterte grønnsaker, toppet med en rik trøffelsaus, serveres med rosmarinpoteter Allergener: melk, sulfitt
Dessert:
Panna Cotta med bringebærlokk og friske bær Allergener: melk
Mørk sjokolademousse med finrevet sjokolade og sesongens bær Allergener: melk, egg
Tarte au citron, terte fylt med sitronkrem og marengs toppet med friske bær Allergener: hvete, egg, melk, mandler
Allergi / Veg/Vegan:
Forrett
Grillet asparges med soltørket cherrytomat, pinnekjerner og urtesalat toppes med tomatcoulis. Allergener: nøtter
Hovedrett
Ovnsbakt blomkål tilsmakt med sitron, paprika, pepper og chiliflak, toppes med kremet tahinisaus, koriander og sprø løk.
Allergener: sesam
Dessert
Panna Cotta med bringebærlokk og friske bær Allergener: melk
DESSERTER
Riskrem med kirsebærkompott 80,-
Sjokolademousse med med revet mørk sjokolade 90,-
Pasjonsfrukt pannacotta med friske bær 90,-
Crème brûlée 90,-
Dagens kake: “varierer mellom muffins, sjokoladekake, gulrotkake, brownies mm” – kr 29,- pr stk
Croissant: kr – 19,- pr stk
Dagens bakevarer kr 29,-
Dekorert marsipankake – kr 59,- (Bestillingsfrist 3 dager. Min 12 pers. Velg egen tekst eller bilde)
DRIKKE
Kaffe “25” – kr 390 “for 5 liter, ca 25 kopper”
Kaffe “100” – kr 980 “for 20 liter, ca 100 kopper”
Kaffe og te dagspakke kr 59,- per person
kaffe per 1 stk 15,-
Mineralvann 1/2l: kr 35,- pr stk
Smoothies – Våre hjemmelagde supersmoothies.
Lages av kun frukt og bær, yoghurt og tilsettes ørlite agavesirup for smakens skyld. Kr 38 pr stk.
KAKER OG FRUKT
Fruktfat oppkuttet – kr 39,- pr porsjon
Frukt kurv, assortert – kr 20,- pr gjest
Dagens kake: “varierer mellom muffins, sjokoladekake, gulrotkake, brownies mm” – kr 29,- pr stk
Hvetebolle: kr – 22,- pr stk
Mini croissant: kr – 15,- pr stk
Dagens bakevarer (croissant, kanelsnurr, pain au chocolat) – kr 25,-
Dekorert marsipankake – kr 69,- (Bestillingsfrist 3 dager. Min 12 pers. Velg egen tekst eller bilde)
Smoothies – Våre hjemmelagde supersmoothies.
Lages av kun frukt og bær, yoghurt og tilsettes ørlite agavesirup for smakens skyld. Kr 38 pr stk.
KONFERANSEMENY
Liten pakke 119,-
Dagspakke med kaffe/te.
Fruktfat og kaker/bakevarer
Medium pakke 199,-
Dagspakke med kaffe/te
Fruktfat og kaker/bakevarer.
Sandwich eller wraps.
Stor pakke 229,- ( +39 for varmlunsj)
Dagspakke med kaffe/te.
Fruktfat og kaker/bakevarer
Lunsj sandwicher eller wraps med mineralvann.
Ønskes varmlunsj istedenfor sandwich/wraps tilkommer 39,-
Full pakke 349,-
Dagspakke med kaffe/te.
Frokost med sandwich eller wraps.
Fruktfat og kaker/bakevarer.
Varmlunsjbuffet, med mineralvann.
Tilleggsprodukter:
Kaffe/te dagspakke 59,- pr pers.
Kaffe/te 15,- pr kopp
Kake 29,-
Fruktfat 39,-
Sandwicher/wraps/salat 89,-
Mini croissanter 15,-
Brus 35,-
Smoothies 38,-
Nøtter 35,-
Dagens bakevarer – kr 25,-
Dekorert marsipankake – kr 59,- (Bestillingsfrist 3 dager. Min 12 pers. Velg egen tekst eller bilde)
Smoothies – Våre hjemmelagde supersmoothies.
Lages av kun frukt og bær, yoghurt og tilsettes ørlite agavesirup for smakens skyld. Kr 38 pr stk.
Prisene er eks. mva.
Trenger du konferanse lokaler, les mer her.
MANNSKAP, UTSTYR OG FRAKT
Papptallerken, kopp, gaffel, kniv: kr 1 pr stk. “eks 1 tallerken, 1 kniv, 1 gaffel = 3 kr”.
Kokk – kr 3.500,- pr stk
Servitør – kr 2.500,- pr stk
Bartender – kr 2.500,- pr stk
Stor gassgrill – kr 1.500,- pr stk
Grill til hele dyr – kr 1.800,- pr stk
Grilltelt – kr 800,- pr stk
Glass, bestikk o.l. fra kr 45,- pr gjest
Frakt i Oslo (08-16.00) kr 89,-
Frakt etter 16.00 i Oslo kr 189,-
Frakt i helg kr 389,-
Frakt utenfor Oslo kr 489,-
Retur/henting av matkasser/varmekasser: kr 100 “Retur ved ny levering er gratis.”
Returadresse for mat- og varmekasser: Konowsgate 67 B, 0196 Oslo. Settes til venstre for hovedinngangen.
Papptallerken, kopp, gaffel, kniv: kr 1 pr stk. “eks 1 tallerken, 1 kniv, 1 gaffel = 3 kr”.
Kokk – kr 3.500,- pr stk
Servitør – kr 2.500,- pr stk
Bartender – kr 2.500,- pr stk
Stor gassgrill – kr 1.500,- pr stk
Grill til hele dyr – kr 1.800,- pr stk
Grilltelt – kr 800,- pr stk
Glass, bestikk o.l. fra kr 45,- pr gjest
Frakt i Oslo (08-16.00) kr 89,-
Frakt etter 16.00 i Oslo kr 189,-
Frakt i helg kr 389,-
Frakt utenfor Oslo kr 489,-
Retur/henting av matkasser/varmekasser: kr 100 “Retur ved ny levering er gratis.”
Returadresse for mat- og varmekasser: Konowsgate 67 B, 0196 Oslo. Settes til venstre for hovedinngangen.
Ta kontakt med oss på [email protected] eller ring telefonnummeret 22 33 11 00
OM OSLO LUNSJ
OSLO LUNSJ LEVERER ALT FRA KONFERANSE PAKKER, LUNSJ, TAPAS, A LA CARTE
Vi tilbyr skreddersydd catering i Oslo og omegn , til alle typer arrangementer. Vi kan tilby flere forskjellige menyer, fra 3 retters middag, middelhavs tapas, asiatisk tapas, fingermat, grillmat, julemat, konferansepakker mm. Alle rettene er nøye komponert, produsert og lagt opp. Vi har lang og bred erfaring med matlaging i mange forskjellige omgivelser. Alt fra flotte bryllup, grillfester, foodtruck, festivaler og arrangementer i egne utleielokaler. Vi skaffer alt av personell som trengs for et vellykket arrangement. Vi fikser ambulerende bevilgninger og nødvendige meldinger til mattilsynet.
Tallene snakker for seg selv!
REFERANSER CATERING:
- Tårnet kulturarena
- Cuma
- Netcompany
- Idretshøyskolen
- Arkitekthøyskolen
- BCG
- Konserthuset
- Horgan
- Aspelin Ram
- Selmer
- NRK
- Maipo
- Filmweb
- Unfold
- Akademiet
- Filmbransjen
- Nordisk Film
- Fantefilm
- OBHF
- Monster
- NRK
- Seefood
- Tinghuset
- Bydel Nordstrand
- Akademiet
- Wang Ung
- Oslo Turn
- Foodora
- Olje og energi dep
- Klima og miljø dep
- Salma
- Bydel Sagene
- Bydel Alna
- Bydel Frogner
- Bydel Bjerke
- Riksantikvaren
- CBRE
- Dansens Hus
- Face2face
- Pepsico
- Warner
- Matprat